За мен

Д-р Весела Балтова

Холистичен лекар, класически хомеопат и бахов терапевт, специалист клинична лаборатория, прилага в практиката си Хомеопатична детокс терапия, Шуслерова терапия, акупунктура и други алтернативни методи за подобряване на здравето. Завършила е сертифицирани курсове за терапия с Цветните есенции на д-р Бах и Австралийските цветни есенции.

Член на Световната лига по хомеопатия, на АЛХБ и на Обществото на баховите терапевти в България.

Д-р Балтова е завършила 1-ви ММИ в Москва, след което специализира клинична лаборатория. Хомеопатия изучава към LCCH и в Международната хомеопатична школа на Проф. Витулкас – Гърция. Провежда практики в Индия, посещава редица курсове по бахова терапия, личностно развитие, природен начин на живот и хранене.

Моята мисия

„Като лекар, тръгнал по пътя на алтернативната медицина винаги съм търсила нови и нови начини да помагам на хората, възможно най-мекo и безвредно. Така стигнах преди години до хомеопатията, Баховата терапия, аюрведа. Разбрах с годините, че различните хора имат нужда от различен подход и различни методи за лечение. Разполагаме с безкрайни възможности да си помогнем, стига за знаем за тях! Баховата терапия е прекрасен метод, както за лечение, така и за профилактика. Децата са любимите ми пациенти, толкова директни и непредубедени. При тях цветните есенции са чудесна терапия във всеки един момент! Те даже сами си избират цветята, които са им необходими, като им предложиш картинки!“

Капки на д-р Бах

Как мога да ви помогна

На този сайт съм събрала богата информация, която да даде възможност на тези от вас, които имат желание да си помогнат сами, да определят кои са правилните цветя за тях и къде да ги намерят, за  да се свържат с лечебната им енергия и сила.

Ще се постарая да ви бъда максимално полезна, като предоставя квалифицирана помощ и съвет, ако решите да ме посетите лично или в онлайн среща за разговор и определяне на индивидуален микс.

Като холистичен лекар използвам различни методи в практиката си и съм наблюдавала ефекта им при много пациенти. Тази терапия ме спечели със своето меко действие. Няма лечебни кризи, каквито се наблюдават при някои други методи. Лесна е за приложение. Колкото по-непредубеден и отворен е човек, толкова по-бързо започва оздравителния процес. Може би затова децата са най-добрите пациенти и приемат капките с удоволствие.