Как да направим консултация

Изберете между два вида онлайн консултация с д-р Весела Балтова – холистичен лекар хомеопат. 

Комплексен първичен преглед →

Терапия с цветни есенции →

 

Онлайн комплексен първичен преглед

Он-лайн консултацията  е създадена специално за хора, които ценят времето си, майки, които са достатъчно натоварени, но искат да се погрижат за своето здраве и това на семейството си, както и хора, които живеят далеч.

За да се запишете за лична консултация трябва единствено да пуснете заявка в този сайт и да заплатите за нея. Начин за плащане – по банков път или с наложен платеж при получаване на капките, медикаментите.

Информация се предоставя след получена заявка за преглед на имейл vessela.dr@abv.bg

След потвърждение за заплатената такса, ще ви изпратим предложение за възможни дати и часове, информация за свързване, въпросник.

Д-р Весела Балтова, холистичен лекар

Въз основа на проведеното интервю и предоставената информация ще получите:

  • Ще ви бъде изготвен лечебен план, който включва холистична хомеопатична терапия
  • Други препоръки, хранителни добавки при необходимост, които ще подпомогнат оздравителните процеси
  • Общи препоръки за хранене
  • Списък с изследвания при нужда

Покани хармонията и здравето в живота си!

Цената на он-лайн консултацията е 140 лева, включва описаното по-горе и безплатно кратко проследяване по имейл след 10-15 дена за хода на лечението.

Часът се смята за запазен след потвърждение на плащането по банков път!

Възможно е провеждане на интервю на руски или английски език. Цената е 100 евро.

Терапия с цветни есенции

За ваше удобство, можете да съставите вашия микс сами или да направите консултация с квалифициран терапевт

  • Лична консултация он-лайн  с терапевт – необходимо е да си запишете час на посочения телефон. Нужно е да изпратите попълнен тест на посочения и-мейл, заедно с данни за плащането, което може да е по банков път или с наложен платеж.

Цената на тази консултация е 50 лева и продължава около 30 минути.

Цената, не включва цената на микса, който ще ви бъде приготвен 25/28 лева (според  използваните есенции). Комбинацията ще ви бъде изпратена с куриерска фирма и наложен платеж.

  • Можете да поръчате по ваш избор индивидуален микс от бахови есенции.  Цената на тази услуга е от 25/28 лв., без таксата за куриерската услуга. Цената зависи от есенциите, които се прилагат.

Цена: микс Бахови есенции – 25 лв., микс Австралийски и Калифорнийски есенции – 28 лв. Тези цени са за миксове съдържащи до 6 есенции. Тук няма включена консултация, Вие сами създавате комбинацията си.

  • Ако съвсем нямате време, се предлагат готови комбинации, създадени от д-р Балтова. Тези готови миксове също работят, особено ако искаме да използваме есенциите за обичайните стресови ситуации в нашето ежедневие.

Терапията с цветните есенциите на д-р Бах е нещо много личнo и нейният успех се дължи именно на индивидуалния подбор на баховите капки. За една истинска терапия на дълбоко ниво, особено при травми с голяма давност е необходимо водене на случая от опитен терапевт, както и по-продължително приемане на капките.

Самият д-р Бах е сменял или коригирал комбинациите на всеки 7 дена. Аз практикувам даването на една комбинация да продължи 2 до 3 седмици, през които обичайно човек започва да усеща промяната. Доста често тази промяна става толкова нежно и постепенно, че човек първоначално не си дава сметка. Тук е ролята на терапевта, който непредубедено може да направи разликата и да препоръча следващата стъпка в терапията.