Д-р Весела Балтова

Холистичен лекар, класически хомеопат и бахов терапевт, специалист клинична лаборатория, прилага в практиката си Хомеопатична детокс терапия, Шуслерова терапия, акупунктура и други алтернативни методи за подобряване на здравето. Завършила е сертифицирани курсове за терапия с Цветните есенции на д-р Бах и Австралийските цветни есенции.

Член на Световната лига по хомеопатия, на АЛХБ и на Обществото на баховите терапевти в България.

Д-р Балтова е завършила 1-ви ММИ в Москва, след което специализира клинична лаборатория. Хомеопатия изучава към LCCH и в Международната хомеопатична школа на Проф. Витулкас – Гърция, повежда практики в Индия, посещава редица курсове по бахова терапия, личностно развитие, природен начин на живот и хранене.

„Като лекар, тръгнал по пътя на алтернативната медицина винаги съм търсила нови и нови начини да помагам на хората, възможно най-мекo и безвредно. Така стигнах преди години до хомеопатията, Баховата терапия, аюрведа. Разбрах с годините, че различните хора имат нужда от различен подход и различни методи за лечение. Разполагаме с безкрайни възможности да си помогнем, стига за знаем за тях! Баховата терапия е прекрасен метод, както за лечение ,така и за профилактика. Децата са любимите ми пациенти, толкова директни и непредубедени. При тях цветните есенции са чудесна терапия във всеки един момент! Те даже сами си избират цветята, които са им необходими, като им предложиш картинки!“