Как да направим консултация ?

За ваше удобство, можете да направите консултация по няколко начина:

  • лична консултация с терапевт – необходимо е да си запишете час на посочения телефон. Цената на тази консултация е 50 лева. и продължава около 30-40 минути.
  • он лайн – като изпратите писмо на посочения и-мейл, заедно с попълнен тест. Цената на тази консултация e 10 лв, не включва цената на микса, който ще ви бъде приготвен 20 / 25 лева. Комбинацията ще ви бъде изпратена с куриерска фирма и наложен платеж .
  • Можете да поръчате по ваш избор индивидуален микс от бахови есенции.  Цената на тази услуга е от 20 / 25 лв., без таксата за куриерската услуга. Цената зависи от есенциите, които се прилагат. Цена : микс Бахови капки – 20 лв. , микс Австралийски и Калифорнийски есенции – 25 лв. Тук няма включена консултация, Вие сами правите комбинацията си.
  • Ако съвсем нямате време, се предлагат готови комбинации, които в повечето случаи имат ефект, особено ако искаме да използваме есенциите за стресови ситуации от нашето ежедневие.

Терапията с цветните есенциите на д-р Бах е нещо много личнo и нейният успех се дължи именно на индивидуалния подбор на баховите капки.

За една истинска терапия на дълбоко ниво, особено при травми с голяма давност е необходимо водене на случая от опитен терапевт, както и по-продължително приемане на капките.

Самият д-р Бах е сменял или коригирал комбинациите на всеки 7 дена.

Аз практикувам даването на една комбинация да продължи 2 до 3 седмици, през които обичайно човек започва да усеща промяната.

Доста често тази промяна става толкова нежно и постепенно, че човек първоначално не си дава сметка. Тук е ролята на терапевта, който непредубедено може да направи разликата и да препоръча следващата стъпка в терапията.