ТЕСТ

ТЕСТ
ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ЛИЧНА КОМБИНАЦИЯ
ОТ ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ

      Предложения по долу тест може да ви помогне да си направите самоанализ на душевното състояние и въз основа на това да подберете най-подходящата за вас есенция или комбинация от есенции от цветята на Бах. Необходимо е да сте искрени към себе си и достатъчно критични за да се получи. За всяко от 38-те цветя има по три въпроса. В състава на вашата комбинация трябва да бъде включена всяка есенция, на която сте маркирали и трите въпроса, отнасящи се до нея. Трябва да се има предвид, че броят на есенциите, включени в една комбинация не трябва да надвишава 6 или в краен случай 7. И дори колкото по- малко е по-добре. Ако излизат повече есенции, прегледайте теста отново и редуцирайте есенциите до допустимия максимум, като оставите само онези от тях, които се отнасят до най-сериозните ви проблеми в момента. Обръщайте специално внимание на онези Есенции, които спонтанно отхвърляте! Обикновено те са най-важните, тъй като между нас и онова, което ни е неприятно, съществува неведома връзка, която най-често остава неосъзната и изтласкана от съзнанието.

      Все пак, имайте предвид, че най-добре ще бъде, ако интерпретацията на теста бъде направена от специалист, още повече, че в много случаи (особено при по-комплицираните) за правилния подбор на есенциите, след първоначалния тест е необходимо да се проведе допълнително интервю и доста по-задълбочен анализ. Изключително важно за крайния успех на терапията е положителната нагласа на пациента. Пристъпването към цветотерапията с негативно или резервирано отношение може да блокира действието на финните вибрации на есенциите и тогава песимистичните очаквания наистина да се сбъднат. Затова, разтворете душата си и позволете на целебните енергии на цветята да ви облеят с целия си благодат и да отмият от вас всичките негативни вибрации, натрупани през годините.

      Отпуснете се, дайте се няколко минути покой. Ако имате опит с медитация, е много подходящо да направите една кратка медитация преди да започнете теста.
Успех!

Линк към теста Bax-Test.PDF