Как да направим консултация ?

За ваше удобство, можете да направите консултация по няколко начина:

  • по интернет – като изпратите писмо на посочения и-мейл, заедно с попълнен тест и въпросник. Цената на тази консултация, заедно с комбинацията, която ще ви бъде изпратена с куриерска фирма наложен платеж, е 25 лв.
  • лична консултация с терапевт – необходимо е да си запишете час на посочения телефон. Цената на тази консултация е 50 лв.
  • Можете да поръчате по ваш избор комбинация от бахови есенции.  Цената на тази услуга е 20 лв., без таксата за куриерската услуга.
  • Ако съвсем нямате време, се предлагат готови комбинации, които в повечето случаи имат ефект, особено ако искаме да използваме есенциите за стресови ситуации от нашето ежедневие.

Терапията с цветните есенциите на д-р Бах е нещо много личнo и нейният успех се дължи именно на индивидуалния подбор на баховите капки.

За една истинска терапия на дълбоко ниво, особено при травми с голяма давност е необходимо водене на случая от опитен терапевт, както и по-продължително приемане на капките.

Самият д-р Бах е сменял или коригирал комбинациите на всеки 7 дена.

Аз практикувам даването на една комбинация да продължи 2 до 3 седмици, през които обичайно човек започва да усеща промяната.

Доста често тази промяна става толкова нежно и постепенно, че човек първоначално не си дава сметка. Тук е ролята на терапевта, който непредубедено може да направи разликата и да препоръча следващата стъпка в терапията.